Extra koopavond maastricht

Maastricht is een uitstekende stad om u een dagje te

Vermaken heeft u echter niet zoveel tijd overdag dan biedt de extra koopavond Maastricht u alle mogelijkheden om toch te genieten van het winkel centrum in Maastricht. De extra koopavond Maastricht zijn er altijd wel voor de bekende feestdagen om al uw cadeaus voor de desbetreffende feestdag in te kopen.

Het centrum van Maastricht is goed bereikbaar met openbaar vervoer maar ook met de auto er zijn tal van parkeer mogelijkheden in het centrum van Maastricht.

Extra koopavond maastricht

De extra koopavond Maastricht zijn er regelmatig als

winkelen maastrichtU over internet beschikt kunt u heel eenvoudig en een overzichtelijk schema de extra koopavond Maastricht vinden. Ook wordt er vaak geadverteerd in dagbladen of regio krant met de vermelding van de extra koopavond Maastricht. Het winkel centrum in Maastricht heeft een opmerkelijk karakter vooral de smalle straatjes maken voor vele van ons deze stad tot een favoriete winkel en of uitgaansbestemming. Er zijn genoeg winkels aanwezig om op de extra koopavond Maastricht uw inkopen te doen.

Buiten de extra koopavonden is het centrum van Maastricht is er de vaste koopavond op donderdag en zijn de meeste winkels geopend tot 21:00 uur .