Shoppen in maastricht

Maastricht is een gezellige stad in het uiterste Zuiden van Nederland

Een boogscheut van de grens met België en Duitsland. Deze stad is een bezoek meer dan waard. Het heeft de ideale ingrediënten voor een citytrip: cultuur, goeie restaurants, gezellige barretjes en u kan er ruim shoppen in Maastricht.

drukke winkelstraat maastrichtHet shoppingparadijs

Shoppen in Maastricht dat is winkelen in het paradijs. Langs de drukke straten in het centrum van de stad zijn winkels ondergebracht in historische panden. Dat maakt shoppen in Maastricht supergezellig. Ook de zijstraten tellen talrijke, verrassende winkeltjes. Niet alleen is mode te koop, maar ook kunst, boeken, meubels en accessoires.

Bezoek het fraaie winkelcentrum Mosae Forum of de bijzondere en luxueuze boetiekjes in de Stokstraat en Rechtstraat. Even uitblazen met een koffie of biertje kun je op de vele terrasjes die de stad rijk is.

Let trouwens goed op de officiële communicaties van de gemeente Maastricht. Vaak geven ze tegoedbonnen weg die je kunnen helpen om extra korting te scoren op speciale momenten bij alle winkels in de stad!

Koopzondagen

Maastricht is een zeer populaire stad, ook voor buitenlanders. Extra leuk als het ook koopzondag in Maastricht is. Shoppen in Maastricht kan dan op bepaalde zondagen. Dan doen alle winkeliers hun deuren open. Een lijstje met data vindt u snel op internet. De koopavond wordt op donderdag ingericht tot 21.00u. Shoppen in Maastricht is sowieso een dagje vol plezier.